Naar nieuwsoverzicht

Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheken Sprang-Capelle, Waspik en Waalwijk

Geplaatst op: 31 januari 2024

De Nationale Voorleesdagen zijn gestart! Op 24 en 26 januari werd in de bibliotheken aandacht besteed aan het Prentenboek van het Jaar: “Help! Een verrassing!” geschreven door Miriam Bos, om zo het voorlezen aan kinderen te stimuleren. 

De Nationale Voorleesdagen
Op 26 januari hebben peuters en kleuters genoten van een heerlijk en gezellig voorleesontbijt in Zalencentrum Zidewinde. Speciaal voor deze gelegenheid kwam de burgemeester Sacha Ausems voorlezen. Nadat de kinderen naar het verhaal over August de Vos hadden geluisterd en hadden genoten van het liedje, gingen ze samen picknicken. Go Healthy verzorgde samen met Vitatilly een heerlijk ontbijt.

Ook in Bibliotheek Waalwijk was er op 24 januari aandacht voor de voorleesdagen en las vrijwilliger Marjo ’s middags voor uit het boek “Help! Een verrassing!”. Voorlezen is niet alleen leuk, het is ook heel goed voor de ontwikkeling van je (klein)kind. Begin daarom vandaag nog met voorlezen! Laat je inspireren tijdens De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek. Wist jij dat een bibliotheek-abonnement voor kinderen onder de 18 jaar gratis is?

Kijk voor alle activiteiten op facebook: www.facebook.com/bibliotheekwaalwijk of op onze website: www.bibliotheekmb.nl/voorlezen